Enerquip AS

Enerquip er teknologileder innen maskiner for rengjøring av avfallsstativer. Grunnlagt i 2008 og maskinene er skreddersydd for hvert enkelt anlegg, der vi tar hensyn til faktorer som generiske maskiner ikke kan håndtere.

Kvalitet, fleksibilitet og erfaring

Erfarne fagfolk. Moderne maskiner. Garantert levering! Dette er grunnen til at Eiken Mekaniske Verksted er en foretrukket samarbeidspartner for kunder som stiller høye krav til kvalitet, sikkerhet og funksjon. Gjennom en kombinasjon av bransjens kanskje best kvalifiserte fagfolk og de mest moderne maskinene har vi det som skal til for å opprettholde den høye kvaliteten i hele produksjonslinjen.

Eiken Mekaniske Verksted er en foretrukket samarbeidspartner for kunder som stiller høye krav:
• Kvalitet
• Trygghet og funksjon
• Erfarene profesjonelle
• Moderne maskiner
• Leveringsgaranti

Vi har redskapene

Enerquip Internationals verdensledende søppelstativrengjøringsmaskiner (TRMC) finnes i et utvalg fra mikro- til store modeller med overlegen ytelse i høy kvalitet og kompakt design.

Enerquip AS ble startet i 2008 som et ingeniørselskap som konstruerer utstyr i henhold til kundenes krav, for eksempel Trash Rack Cleaning Machines (TRCM), thrash racks, luker og annet mekanisk utstyr for vannveiene og vannkraftindustrien, og er lokalisert i Eiken i Agder fylke.

Fleksibilitet

Enerquip designer og produserer TRCM'er, avfallsstativer, luker og annet mekanisk utstyr for vannveier. Vår styrke ligger i fleksibiliteten i design og produksjon. Vår produksjonspartner, Eiksen Mekaniske Verksted, har kapasitet til å lage det største og mest avanserte du kan ønske deg.

Lang erfaring

Med lang erfaring siden 1975
Vår samarbeidspartner Eiken Mekaniske Verksted  har siden 1975 arbeidet i offshore- og landbasert industri, der kvalitet og holdbarhet har stått i fokus.

Smarte og gode løsninger

Enerquip AS er leverandør av Trash Rack Cleaning Macines og tilhørende utstyr til små og store vannkraftverk, samt ulike komponenter til vindkraftindustrien. TRCM er utviklet av Enerquip AS og produseres av Eiken Mekaniske Verksted.

Vi kan skreddersy komplette løsninger med ulike typer styring. For eksempel: manuell, fjernstyrt, full automatisering ... I tillegg til TRCM tilbyr vi tjenester innen konstruksjon og beregning av hydrauliske, mekaniske, elektriske og PLS-systemer. Vi har gode samarbeidspartnere i produksjonen og kan levere utstyr med komplett dokumentasjon som en komplett pakke.

Balder Trcm

Kontakt oss

Kontakt oss i dag for en uformell samtale om prosjektet ditt og hvordan vi kan hjelpe deg.

Industriveien 2

4596 Eiken

post@enerquip.no

+47 480 046 08