Våre Grindrenskere (TRCM) er tilgjengelig med flere forskjellige løsninger og har gode referanser fra brukere, inkludert Agder Energi.
Spesielt på store kraftverk med store mengder vann er våre TRCM veldig effektive.

Det er rikelig med krefter og det er ikke noe problem å kjøre TRCM med kraftstasjon i full drift. En annen viktig ting er at maskinen kan hente avfall som er på vannoverflaten.

Til slutt kan avfallet tippes direkte inn i beholderen slik at personell ikke trenger å ta tak i dette manuelt. Det er også muligheter for å se maskinene i drift hos Agder Energi Produksjon AS. Derfra kan du selvfølgelig få nøytrale referanser fra fornøyde brukere.

Bare kontakt oss for mer informasjon og hvis du vil ha en demo.

 

«Grindrenskeren rensker fra topp til bunn. Maskinen har en klo i stedet for en rake – kan hente avfall 10m ut på vannoverflaten. Den kutter og fjerne det vanskelige krypsivet og fungerer også veldig godt på trær, kvister og annet avfall som er på ristene og vannoverflaten »

«Inge Lines, Agder Energy Produksjon»

TILBAKEMELDING FRA KUNDER
Enerquip har fått mange gode tilbakemeldinger fra kunder som har kjøpt og brukt våre Grindrenskere, og her er noen av de:

“Enerquip grindrenskere er veldig bra. Konkurrenter har ikke den teknologien vi krever. “

”Enerquip er enestående i skreddersydde produkter. Et klart konkurransefortrinn ”

“Topp fornøyd både med utstyr og tjenester. Svært viktige sikkerhetstiltak. TRCM fra Enerquip er mer gjennomtenkt og robust enn konkurrentene. “

“200% fornøyd. Virker veldig bra. Helt annerledes verden. Kjører uten feil. Gjør jobben for 10 mann. Fremtidig kraftverkspersonell raker ikke for hånd. HMS -fokus øker i fremtiden «

«Enerquip har vist eksepsjonelt god service og evne til skreddersydde produkter»