ENERQUIP –  Verdensledende i grindrenskemaskiner (TRCM)

Enerquip AS ble grunnlagt i 2008 og ligger i vakre Eiken i Hægebostad kommune, Agder fylke.
Enerquip er et ingeniørfirma som designer utstyr i henhold til kundens krav, for eksempel TRCM, trashracks, luker og annet mekanisk utstyr for vannveier.

KVALITET I FOKUS

Bransjens beste fagfolk

Erfarne fagfolk. Moderne maskiner. Garantert levering! Derfor er Energos Equipment AS en foretrukket samarbeidspartner for kunder som stiller høye krav til kvalitet, sikkerhet og funksjon. Gjennom en kombinasjon av industrien kanskje best kvalifiserte fagfolk og de mest moderne maskinene, har vi det som trengs for å opprettholde den høye kvaliteten på hele produksjonslinjen.

Energos Equipment AS er en foretrukket samarbeidspartner for kunder som stiller høye krav til:
• Kvalitet
• Sikkerhet og funksjon
• Erfarne fagfolk
• Moderne maskiner
• Garantert levering.

VI HAR VERKTØYET

 

 

 

Verdens ledende Enerquip International Trash Rack Cleaning Machines (TRMC) kommer i et utvalg fra mikro til store modeller med overlegen ytelse i høy kvalitet og kompakt design. Enerquip AS ble startet i 2008 som et ingeniørfirma som designer utstyr i henhold til kundens krav, for eksempel Trash Rack Cleaning Machines (TRCM), inntaksrister, luker og annet mekanisk utstyr for vannveiene, vannkraftindustrien og ligger i Eiken i Agder fylke.

FLEKSIBILITET

Enerquip designer og produserer TRCM, inntaksrister, luker og annet mekanisk utstyr for vannveier. Vår styrke ligger i fleksibilitet i design og produksjon. Vår produksjonspartner, Energos Equipment AS – har kapasitet til å lage det største og mest avanserte du kan ønske deg

Go to Energos Equipment AS

Lang erfaring siden 1975

Vårt samarbeidspartner Energos Equipment AS har siden 1975 jobbet i offshore og på land hvor kvalitet og holdbarhet har vært et stort fokus.

SMARTE LØSNINGER

Enerquip sikrer vannstrømmen

Enerquip AS er leverandør av Trash Rack cleaning Macines og tilhørende utstyr for små og store vannkraftverk, samt ulike komponenter for vindkraftindustrien. TRCM er utviklet av Enerquip AS og produsert av Energos Equipment AS.

Vi kan skreddersy komplette løsninger med forskjellige typer ledelse. For eksempel: manuell, fjernstyrt, full automatisering … I tillegg til TRCM tilbyr vi tjenester om konstruksjon og beregning av hydrauliske, mekaniske, elektriske og PLC -systemer. Vi har gode samarbeidspartnere i produksjonen og kan levere utstyr med komplett dokumentasjon som en komplett pakke .

Ta kontakt for mer informasjon eller tilbud!