ER Group endrer navn

 

Info om navneendring av selskaper i konsernet

 

RSM Contract er en del av industrikonsernet ER Group AS. E-R Group AS ble etablert i forbindelse med fusjonen mellom Eiken Mekaniske verksted AS og RSM Group AS. Formålet med fusjonen var å bli mer konkurransedyktig innenfor våre forretningsområder med utnyttelse av kompetanse og kapasitet på tvers av selskapene. Dette arbeidet er godt i gang, og vi opplever gode prosjekter og diskusjoner med våre partnere. Vi har også styrket vår teknologiplattform for energigjenvinning ved å skaffe oss alle rettigheter til det såkalte Energos teknologikompakte energigjenvinningsanlegget med lave utslipp i verdensklasse. Det finnes en rekke internasjonale referansefasiliteter med over 80 000 driftstimer.

 

Vi har besluttet å operere under et merkenavn og bruker derfor merkenavnet Energos for alle selskapene som er en del av ER-gruppen. Eiken Mekaniske verksted AS vil fra nå av operere under Energos Equipment AS. Selv om vi får en ny logo og firmanavn, vil vi fortsatt levere produktene og tjenestene vi er kjent for – med høy kvalitet og effektiv implementering.

 

Energos Group og datterselskap vil tilby produkter og tjenester innen sektorer som vannkraft, fjernvarme, energigjenvinning, offshore, gass, etc. Se nettstedet vårt energos.com for tjenestene vi kan levere for å gjøre virksomheten din mer effektiv.

 

Eiken Mekaniske verksted AS inneholder momsregistreringsnummer og skatte -ID -nummer.

Vi endrer bare firmanavn.